2015. március 28., szombat

Balaton, Alsóörs Riviéra Kemping Lakókocsi kiadó - Jelenlegi ára: 5 300 Ft

Az alsóörsi Riviéra Kempingben 60 m-re a strandtól, 30 m2 lakterű, 5 személyes, klímás lakókocsi, klímás elősátorral kiadó!
A Kemping egyik legnagyobb körbekerített,  5 személyes, teljesen felszerelt (tv, fagyasztós hűtő, mikró, tea-kávéfőző, vízmelegítő, pirítós sütő, kétlapos villanyrezsó, edények, poharak, evőeszközök, vasaló) klímás, zárt elősátras lakókocsijában várjuk Önt és kedves családját. (Klíma a lakókocsiban és az elősátorban is van! )
Az Alsóörsi Riviéra Kemping közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. A strand közvetlen szomszédságában található, melyre a kemping vendégeinek számára a belépés térítésmentes. Két új vizesblokk áll az üdülők rendelkezésére. A horgászati lehetőség biztosított, házi kedvenc is hozható!
A kocsi tartozéka továbbá egy csocsóasztal,  illetve egy idén vásárolt 330 cm-es gumicsónak evezőkkel. (A képen, a lakókocsi oldalánál, még a tavalyi kisebb csónak látható. ) A csónak igényt szerint 300 Ft / nap áron bérelhető!  Valamint egy kétszemélyes, kihúzható kanapé az elősátorban a tv-vel szemben.
A lakókocsi 2015. május 1-től szeptember 30-ig foglalható!
Az ár 2015. május 1-május 31-ig: 5000 Ft / éj / 5 fős kocsi + IFA 
A napi ár tartalmazza:  5 fő teljes kempingdíját, villany és hideg - meleg víz használatot, illetve 5 fő részére a strandbelépőt.  Továbbá 1 házikedvenc (kutya) ingyen nyaralhat a családdal. A parkolás díjtalan!
Az idegenforgalmi adót a bérlőnek a kempingben kell kifizetnie, melynek mértéke személyenként: 450 Ft / fő / éjszaka (18 év felett fizetendő)
 


Jelenlegi ára: 5 300 Ft

Az aukció vége: 2015-04-11 16:05
. Balaton, Alsóörs Riviéra Kemping Lakókocsi kiadó - Jelenlegi ára: 5 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése