2015. március 31., kedd

Janus Boutique Hotel &SPA Siófok Wellness akció - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


BEST WESTERN Janus Boutique ****Hotel & SPA, Siófok– üdülési utalvány
Az utalvány tartalma:
Időtartam:  3 nap/2 éj
Elhelyezés a Boutique Hotel egyik igen otthonos, franciaággyal felszerelt egyedi design szobájában (különleges gerincpihentető gyógymatracok, telefon, sat-TV, minibár, zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, második zár az ajtón, egyénileg szabályozható fűtés, ill. klíma, szobaszéf)
Felnőtt vendégek száma:  2 vendég a szobák nem pótágyazhatók, de lakosztályra válthatók felár ellenében ahol akár 2 felnőtt + 2 gyermek is elhelyezhető
Gyerekkedvezmény szobában:  1 gyermek részére 0-3 éves korig ingyenes (a szülők ágyában vagy babaágyban)
Ellátás:
reggeli, svédasztalos hideg/ meleg büfé
Szolgáltatások
ingyenesen: parkolás,   uszoda (26 C), szauna, aroma kamra, kondi terem, pezsgőfürdő (37 C), „ Open Bar” korlátlan tea, kávé, forró-csoki, ivóvíz fogyasztási lehetőséggel minden nap10-23 óráig, WI-FI és Internet sarok, fürdőköntös.
külön díj ellenében, masszázsok, kozmetika, manikűr - pedikűr, infra szauna, szolárium, privát éjszakai pezsgőfürdőzés, fürdőköntös bérlet, pezsgő és édesség bekészítés a szobában,
Korlátozások
 Háziállatok bevitele nem megengedett. A szállodában Tilos a Dohányzás! Az utalvány pénzre nem váltható, a fel nem használt utalvány a megjelölt időpont után érvényét veszti. Az elvesztésből eredő károkért felelősséget nem vállalunk! A Vénusz és Angkor lakosztály az utalvánnyal felár ellenében sem foglalható.
Felhasználhatóság, fontos információk!
Beválthatóság:  2014. Nov. 30-ig, valamint 2015. Ápr. 06. - Nov. 29-ig hétköznapokon ( Vasárnap - Csütörtök ), hétvégi beváltás felár ellenében lehetséges.
A téli szezonban decembertől áprilisig a szálloda zárva tart.
Fizetés: Ez a kedvezményes ajánlat, amely már 5 000 Ft foglalóért az Öné lehet. Alap ára 25 000 Ft / 2 fő / 2 éj szobában hétköznap. A foglaltságra való tekintettel, foglalós fizetési módnál, kérjük a fennmaradó összeget a vásárlástól számított 60 napon belül, illetve ennél korábbi időpont foglalásakor a szállodába érkezés alkalmával kiegyenlíteni!  Fizethet banki átutalással, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. Az esetleges felárak érkezéskor a szállodában esedékesek.
HÉTVÉGEKEN is foglalható 5 000 Ft felár ellenében!
ÁLLAMI ÜNNEPEK IDEJÉN és tavaszi- és őszi iskolai szünetekben is foglalható 5 000 Ft felár ellenében.
A szobautalvány Lakosztályra is váltható felár ellenében a létszámtól függően,
Főszezonon kívűl:
2 felnőtt +1 gyerek (12 év alatt): 13 000, - Ft/2 éj
3 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyerek részére: 23 000, - Ft / 2 éj
Főszezonban (júius 1 – augusztus 31)
Szobában: 22 000 Ft felár ellenében.
Lakosztályban 2 felnőtt + 1 gyerek (12 év alatt) esetében 29 000 Ft felár ellenében.
Lakosztályban 3 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyerek ( 12 év alatt) esetében 35 000 Ft felár ellenében.
Kedvezményes éjhosszabbítás: Az érvényes portai ár -10% kedvezmény.
A felhasználás időpontját a szállodával  írásban (e-mail) kell egyeztetni. Ez azt jelenti, hogy az utalvány beváltásakor a vendégnek több, neki megfelelő időpontot kell megjelölnie melyekből a szálloda, választja ki a számára is megfelelőt. A szálloda -üzleti érdekeire tekintettel- nem köteles bármikor elfogadni az utalványt. Különösen igaz ez a főszezonban ill. olyan időszakokban mikor a szálloda magas töltöttséggel üzemel.
Bejelentkezés érkezés napján  15: 00-tól, Kijelentkezés elutazáskor 12: 00-ig
Fizetési módok
kp, átutalás, SZÉP Kártya, postai befizetés, bankkártyák (Visa/ MC)
Fizetési határidő
Kérjük nyerteseket, hogy a megnyert licitek díját legkésőbb 6napon belül szíveskedjenek kifizetni! Ezt követően postázzuk az utalványt a megadott címre vagy a közösen kiválasztott időpontról email visszaigazolást küldünk.
Az utalványt a megadott időtartamon belül bárki felhasználhatja, minden felsorolt szolgáltatást tartalmaz, a helyszínen csak a városi idegenforgalmi adó (IFA) fizetendő melynek mértéke kb. 400Ft/fő/éj. Exkluzív ajándéknak is kiváló!
A szállodáról
Kicsi, családias, belvárosi, Boutique-Hotel, egyedi dizájn szobákkal, lakosztályokkal és sok wellness szolgáltatással.
A BEST WESTERN Janus Boutique Hotel & SPA, a város szívében, a vasútállomástól 100 a strandtól 500 méterre, a régi fő utcán található.
A szálloda az első magyar "butikhotel", amelyben minden szoba különbözik a többitől. Ez az új hotelkoncepció, amely világszerte nagy sikereket ér el, most Magyarországon is kipróbálható. Lényege, hogy a vendég hangulatának, ízlésének megfelelő szobatípusok közül választhat, s akár minden nap más "világban" érezheti magát anélkül, hogy kimozdulna a szállodából. Pároknak, nászutasoknak különösen ajánlott!
Az épületegyüttes egy régi evangélikus imaház és egy hajdan-volt iskola összeépítésével jött létre, Makovecz Imre tervei szerint. 2004-2012-ig egy új koncepció megvalósításával olyan egyedi tervezésű Dizájn szobákat hoztak létre melyek mind más stílust képviselnek
A szálloda alagsorában működik a vendégek kedvence, a Janus SPA/Wellness. Itt minden együtt van, ami az aktív pihenéshez és a relaxációhoz szükséges: uszoda, finn szauna, infra szauna, pezsgőfürdő, kondicionáló terem, szolárium, aroma kamra, masszázs, kozmetika. Az új dizájn szobák a Wellness szolgáltatásokkal kombinálva egyedi élménnyé varázsolják a Siófokon eltöltött napokat.
Étkezés: az utalvány a bőséges svédasztalos hideg-meleg reggeli tartalmazza, melyet 8: 00 - 12: 00-ig fogyaszthatnak el. Ezen kívül a szállodában további étkezés nem igényelhető. Étkezni a szálloda közvetlen szomszédságában (50m) található, kedvező árú éttermekben lehetséges, ahol SZÉP Kártyával is fizethet.
Biztonságos aukció:
Hogy az aukció nyertesei komoly vételi szándékú vásárlók lehessenek, a Vatera fenntartja a jogot a licitálók ellenőrzésére. Amennyiben a licitet tevő felhasználó a megkeresésre nem válaszol, vagy nem elérhető úgy licitje törlésre kerül. A licit megtétele - az Ön ajánlata - a Polgári Törvénykönyv 211. §-a alapján hivatalos vételi ajánlatnak minősül és bírósági úton érvényesíthető.



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2015-04-13 11:13
. Janus Boutique Hotel &SPA Siófok Wellness akció - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése